Național Stire

Împreună pentru România. Peste 2000 de puieți de Cer, plantați de Principele Nicolae și voluntari lângă Craiova

12.04.2021 ⋅ 0 comentarii

La doar câțiva kilometri de Craiova, în localitatea Bucovăț, ieri, 11 aprilie, a avut loc o frumoasă și binevenită acțiune de împădurire. O știre care bucură și emoționează cu atât mai mult cu cât ea a fost organizată de Asociația Principele Nicolae și s-a desfășurat chiar în prezența acestuia.  

Peste 2000 de puieți de Cer, plantați de cei 150 de voluntari adunați din toate colțurile țării tocmai pentru a ”planta oxigen” cum frumos au mărturisit jurnaliștii de la Jurnalul Olteniei, dar și pentru a se putea bucura unii pentru prima dată, alții pentru a doua sau cine știe a câta oară de prezența nepotului Regelui Mihai. În fapt, poate puțin conștientizat la fața locului, odată cu fiecare puiet de Cer plantat s-au scris atât amintiri unice pe cerul amintirilor personale ale fiecărui participant, dar și fila aceea de istorie despre care vor putea spune urmașilor ”Am fost acolo!”. 

Și pentru că ”Lumea de mâine nu poate exista fără morală, fără credinţă şi fără memorie” după cum spunea Bunul nostru Rege Mihai, Principele Nicolae a făcut un gest care va vorbi zilei de mâine foarte frumos despre ziua de ieri: a plantat în Parcul de lângă Primărie doi stejari în memoria Regelui Mihai și a vărului acestuia, Principele Consort Philip, Ducele de Edinburg, trecut la cele veșnice în urmă cu câteva zile. Aşa ră... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro