Local Stire

Sute de misiuni pentru jandarmi, săptămâna trecută

19.04.2021 ⋅ 0 comentarii

Săptămâna trecută, jandarmii arădeni au desfășurat 598 misiuni de ordine publică, pază și protecție instituțională și pază transporturi speciale, pe timpul cărora au fost constatate 152 fapte de natură contravențională și 10 fapte de natură infracțională, constatate atât independent cât și în cooperare cu Poliția.  

Pentru responsabilizarea populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție sanitară, jandarmii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni cu caracter preventiv în zonele aglomerate, piețe, parcuri, în mijloace de transport în comun și în alte zone de interes operativ. Pe această linie au fost constatate 131 fapte de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 20.300 lei. Din cele 131 sancțiuni contravenționale, 78 au fost avertismente scrise.

De asemenea, jandarmii au constatat și fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, fiind aplicate 21 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4.350 lei.

Pe timpul misiunilor executate, jandarmii arădeni au constatat patru infracțiuni fiind întocmite actele necesare începerii urmăririi penale: două pentru braconaj piscicol, una pentru lovirea sau alte violențe și una pentru zădărnicirea combaterii bolilor, și au acordat sprijin la constatarea a șase infracțiuni, pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.


fashiondays.ro