Local Stire

Icoana, văzută prin ochi de copil

23.04.2021 ⋅ 0 comentarii

Grădinița PJ "Curcubeul copiilor "Arad, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Română Arad-Centru, a organizat zilele trecute un atelier de pictură pe sticlă intitulat "Icoana din sufletul copiilor ".Copiii din grupa Florilor, Fluturașilor, Albinuțelor,Mămăruțelor 

, Ursuleților și grupa mare A de la Grădinița PP 13 Arad-structură,  îndrumați de doamnele educatoare, au participat cu multă iubire și dăruire la acest proiect. Aceasta a fost o experiență unică pentru ei, descoperind tainele picturii pe sticlă, exersându-și  răbdarea, perseverența și atenția la detalii.
"Unul din obiectivele procesului educațional din grădiniță este acela de a cultiva calități morale ca: bunătatea, cinstea, adevărul, iubirea de oameni sau întrajutorarea. Un copil educat în spiritul credinței, al dragostei pentru frumos, va ajunge un om sensibil, tolerant cu cei din jur, cu alte cuvinte, un om mai bun.
Icoana din sufletul copiilor este picătura de Rai pe care copiii o dăruiesc vizitatorilor într-un superb gest de iubire acum, în pragul Sfintelor Sărbători Pascale!"- a declarat directorul unității, prof.Zdremțan Cristina.



fashiondays.ro