Local

Tricouri cu suflet, o șansă pentru copiii cu probleme

27.04.2021 ⋅ 0 comentarii

Timp de două luni, Asociația Dalia scoate la vânzare tricouri personalizate pentru a ajuta copiii cu probleme medicale.


O nouă campanie marca Asociația Dalia vine în sprijinul copiilor cu probleme medicale. Asociația le propune arădenilor o nouă formă în care se pot implica și pot ajuta pentru ca acești copii să aibă o șansă în plus la tratamentele atât de necesare. Practic, timp de două luni arădenii pot cumpăra tricouri personalizate, iar suma plătită ajunge în conturile Asociației pentru copiii greu încercați.

„Am decis să demarăm o noua campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu probleme medicale, intitulata #TricouriCuSuflet. Această campanie a pornit din inițiativa familiei Judea, Alin și Ronela, care în urma cu 3 ani au trecut prin cea mai mare încercare a vieții, pierderea fiului lor Andrei. «Broderie și un vis» va broda tricouri cu sigla Asociației Dalia, iar pe mâneca veți găsi brodata litera «A», în amintirea iubitului Andrei! Banii obținuți din vânzarea tricourile vor merge direct în conturile Asociației Dalia, iar campania va dura pana pe data de 22.06.2021, când Andrei ar fi împlinit 3 ani. Fă #cadou un #tricou simplu sau polo, de adulți sau copii și prin gestul tău poți ajuta copiii cu probleme medicale din Asociația Dalia!”, transmite Mădălina Cimpoieș.

Tricourile de copii (alb și roz) pot fi cumpărate cu 50 lei, iar cele de adulți (alb, roz, negru) pot fi achiziționate cu 70 lei. Pentru comenzi și detalii, scrie-ne mesaj sau suna la: 0727.784.793 Mădălina sau 0722.833.761 Ronela.


Despre Asociația Dalia

De 7 ani, Asociația Dalia este implicată în sprijinirea copiilor cu probleme medicale din zona de vest a țării. Cei care doresc să se alăture lor pot face asta donând în conturile: ASOCIATIA DALIA – CIF: 34385297; Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101; Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101; Cod SWIFT: BTRLRO22; PAYPAL: asociatiadalia@yahoo.com


Mai multe informații despre activitatea asociație se pot găsi pe pagina de facebook Asociația Dalia și pe site ul www.asociatiadalia.ro

fashiondays.ro