Stire Religie

Corul ”Sf. Ioan Damaschin” vă provoacă să cântați împreună, astăzi, bolnavilor din spitale HRISTOS A ÎNVIAT!

02.05.2021 ⋅ 0 comentarii

Provocare inedită lansată de Corul psaltic ”Sfântul Ioan Damaschin” din Arad: ”Veniți cu noi să vestim Învierea în spitale!”.  

”Să aducem bucurie acolo unde este întristare, să ducem lumină acolo unde este întuneric, să ducem nădejde și mângâiere acolo unde este deznădejde și suferință...”, a fost părintescul îndemn al Preasfințitului Emilian Crișanul, în Noaptea Învierii, la Mănăstirea Gai din Arad. 

Într-o frumoasă continuitate a Învierii, astăzi, în Duminica Paștelui, Corul psaltic ”Sfântul Ioan Damaschin” va duce vestea Învierii celor aflați pe patul de suferință în spitalele din Arad. Provocarea coriștilor se adresează tuturor arădenilor care simt că pot rupe din timpul petrecut cu familia pentru a duce vestea Învierii, bolnavilor și cadrelor medicale. 

”PROVOCARE: VESTIM ÎNVIEREA ÎN SPITALE! E greu, ne-am odihni cu familia și cu cei dragi, dar bolnavii au nevoie și ei de bucuria și vestea Învierii, adusă de noi, cei sănătoși. În Duminica Învierii, corul psaltic ”Sfântul Ioan Damaschin” va duce vestea Învierii la spitalele din Arad... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro