Național Stire

O medalie de aur, una de argint și patru de bronz pentru România, la Concursul internațional de matematică pentru studenți „Open Mathematical Olympiad for University Students”

14.05.2021 ⋅ 0 comentarii

Studenții Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) au obținut o medalie de aur, una de argint și patru medalii de bronz la Concursul internațional de matematică pentru studenți „Open Mathematical Olympiad for University Students” organizat în perioada 5 – 6 mai 2021 de International University for the Humanities and Development din Ashgabat, Turkmenistan, se arată într-un comunicat de presă.

La această competiție au participat 349 de studenți din 16 țări: Argentina, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Estonia, Grecia, Kazahstan, India, Indonezia, Polonia, România, Rusia, Turkmenistan, Ucraina, Uzbekistan și Vietnam.

Medaliile au fost obținute de către studenții de la Facultatea de Automatică și Calculatoare de la TUIASI. Gabriel Alexandru Scînteie, anul al II-lea, a luat medalia de aur, medalia de argint a obținut-o Stelian Cristian Grecu, an... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro