Național Stire

Veteranul de război Constantin Drăgulescu, sărbătorit la împlinirea vârstei de 100 de ani

17.05.2021 ⋅ 0 comentarii

Veteranul de război lt. rtr. DRĂGULESCU CONSTANTIN a fost sărbătorit, ieri, 16 mai 2021, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.  

Reprezentanții AMVVD Filiala Vâlcea au oferit veteranului de război din comuna Roiești o diplomă aniversară și un coș de produse alimentare.  

”Încercăm să aducem un strop de bucurie și recunoștință în viața unor oameni de o valoare inestimabilă care, după toate sacrificiile făcute și greutățile îndurate în timpul războiului, au trebuit să clădească o țară de care noi, urmașii lor, să ne putem bucura.”, spun reprezentanții Asociației vâlcene. 

”Pretutindeni pe unde a trecut, și-a făcut datoria în mod exemplar, lăsând în urma sa dovezi demne de admirat. A contribuit, astfel, în mod semnificativ la construirea unor edificii importante din comuna în care locuiește și în multe alte orașe unde și-a desfășurat activitatea profesională.  

Este și în prezent o persoană implicată și activă, iar dacă picioarele sale nu ar purta povara atâtor ani de trudă, ar munci și acum, datorită inimii sale mari și genero... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro