Local Stire

Slim Line Infratrainer, de 2 ani alături de arădeni cu aparate de ultimă generație care au declarat război kilogramelor în plus

18.05.2021 ⋅ 0 comentarii

Nu credem să fie persoane care să nu tresară și numai la auzul cuvintelor ”kilograme în plus”. Unii pentru că le au deja, alții pentru că se tem ca nu cumva să le acumuleze pe parcurs.  

De doi ani de zile frica de kilogramele în plus și de orice dietă chinuitoare pentru a scăpa de ele a fost încet și sigur anihilată de cei care au trecut pragul Salonului Slim Line Infratrainer. Cu aparate de ultimă generație, unice în Arad, pe bază de infraroșu și magnetoterapie, Slim Line Infratrainer a devenit partenerul de încredere al persoanelor dornice de un loc intim și plăcut unde să beneficieze de altfel de tratamente/proceduri pentru a-și recăpăta starea de bine și încrederea în sine.  

Fie că vorbim de revoluționarul aparat Infratrainer sau de Tesla Sculpt, Tunel No Cellulite, Presopunctură sau Lipolaser, rezultatele sunt unele cu adevărat extraordinare: drenaj limfatic, slăbire localizată, detoxifiere accelerată, tonifiere, creșterea imunității, eliminarea celulitei, arderea grăsimilor, întinerirea tenului, vitalitate, eliminarea durerilor cervicale, articulare, îmbunătățirea circulației sanguine, somn liniștit și, bineînțeles, o vădită stare de bine.  

Totul sub supravegherea și îndrumarea unei echipe de profesioniști, care, în funcție de nevoile fiecărui client, găsesc întotdeauna formula cea mai potrivită pentru a deschide calea spre obținerea celor mai bune rezultate! 

Fără durere, non-invaziv, într-un mediu plăcut, cu aparate revoluționare unice în Arad, Slim Line Infratrainer este 2 ani alături de cei care vor să își recapete starea de bine.  

SLIM LINE INFRATRAINER

📍Bd. General Dragalina nr.16, vizavi de Cazinou  

📞0725 734 170