Local Stire

Cum te ajută produsele BIO de la Everbio să trăiești sănătos, respectând tot ceea ce este în jurul tău

20.05.2021 ⋅ 0 comentarii

Everbio  este primul magazin de produse alimentare si nealimentare BIO / Ecologice / Organice din Arad, fiind special gândit pentru a oferi arădenilor și nu numai o alternativă sănătoasă la produsele convenționale. 

Oferă, într-adevăr, o alternativă sănătoasă produselor convenționale însă odată intrat pe acest drum te face părtaș unei lumi cu totul aparte. O lume care respectă tot ceea ce este în jurul său.  

Asta tocmai pentru că produsele BIO de la Everbio provin din agricultură ecologică, iar agricultura ecologică  înseamnă respect pentru natură, echilibru, sănătate.  

Motive pentru a opta pentru produsele bio obținute din agricultură ecologică putem, bineînțeles, găsi foarte multe, însă ne vom opri doar asupra câtorva dintre ele:  

1- Suntem prietenoși cu mediul, prin reducere poluării. Dacă pentru cultura respectivă nu se folosesc pesticide sau îngrășăminte chimice, acestea nu mai trebuie produse și astfel se reduce cantitatea de CO2 eliminată în atmosferă prin procesul tehnologic. 

2- Produsele BIO sunt realizate fără substanțe chimice, deci consumul nu poate fi decât unul sănătos. Ingredientele lor sunt în totalitate naturale, eliminându-se astfel posibilitatea consumului de toxine, un fapt de care beneficiază toată lumea, de la consumator, la producător, la mediul înconjurător. 

3- Legumele, fructele și cerealele obținute din culturi ecologice sunt mult mai bogate în nutrienți față de cele produse industrial, cu un gust mult mai bun și de cea mai bună calitate, produsele BIO fiind permanent verificate ceea ce reprezintă o garanție suplimentară a standardelor.  

4- Produsele și alimentele organice au gust și savoare pentru că au conținut dublu de antioxidanți față de cele industriale, dar și mai puțini nitriți. 

5-  Legumele și fructele ecologice se culeg doar la maturitate, neputând fi culese crude și coapte artificial în timpul transportului. De asemenea, alimentele BIO au o perioadă de garanție mai mică decât cele ”chimice” iar principiul ECO înseamnă consumul produselor doar în perioada în care este sezonul lor. 

Everbio aduce arădenilor și nu numai produse BIO din agricultură ecologică, promovând astfel un nou stil de viață, sănătos, bazat pe respectul față de ceea ce e în jurul nostru, față de natură și față de muncă.  

EVERBIO

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad 

0257 218 404

fashiondays.ro