Local Stire Social

Mirabela Lucaciu, o tânără asistentă din Arad, a renunţat la un post bine plătit la stat pentru a acorda îngrijiri la domiciliu

20.05.2021 ⋅ 0 comentarii

Mirabela Lucaciu, o tânără asistentă din Arad, a renunţat la un post sigur şi bine plătit la stat pentru a acorda îngrijiri medicale la domiciliu. Născută la Hălmagiu şi mutată apoi la Arad pentru a-şi urma visul, acela de a deveni asistentă medicală, Mirabela a decis să-şi ia cariera în propriile mâini, făcând însă ceea ce şi-a dorit din totdeauna, să aibă grijă de bolnavi.

Dar să o lăsăm pe ea să ne spună câteva cuvinte. „Am 28 de ani şi am crescut la Hălmagiu. După terminarea liceului am decis să vin la Arad pentru a-mi urma visul din copilărie, acela de a fi asistentă. După terminarea studiilor am lucrat în sistemul privat de sănătate, apoi în sistemul de stat, nepotrivit pentru mine. Am decis astfel să demisionez de la locul de muncă, hotărâtă fiind să fac îngrijiri la domiciliu”, ne povesteşte tânăra asistentă.

După venirea pandemiei, aceasta şi-a înfiinţat o mică firmă, ÎNGRIJIRI MEDICALE LA DOMICILIU MIRABELA LUCACIU, şi a început să aibă grijă de pacienţii arădeni care au început să apeleze la serviciile sale. „Am început să fac asta odată cu venirea pandemiei, văzând câtă lume era bolnavă, iar spitalele erau pline şi nu mai făceau faţă. Din acel moment mi-am luat inima-n dinţi. Trebuie spus însă că fac îngrijiri la domiciliu doar la recomandarea medicului”, a continuat Mirabela Lucaciu.

Asistenta a ţinut să precizeze că a fost motivată extraordinar de faptul că vedea cum pacienţii de care se îngrijea se vindecau, iar cei mai mulţi scăpau de spitalizare. „Am avut şi dezamăgiri, în cazul pacienţilor care apelau la serviciile mele foarte târziu şi pentru care nu mai puteam să fac minuni. Sfătuiesc pe toată lumea să ia acest virus foarte în serios şi să aibă încredere în noi, cadrele medicale. Noi suntem îngerii lor”, a încheiat Mirabela Lucaciu.

Pacienţii care doresc să o contacteze o pot face prin intermediul paginii de Facebook ÎNGRIJIRI MEDICALE LA DOMICILIU MIRABELA LUCACIU sau sunând la numărul de telefon: 0755679132.

Sursa: arq,ro

fashiondays.ro