Sport Național Stire

Anton Petrea nu va mai continua la FCSB; Gigi Becali susţine că înlocuitorul său e Marius Şumudică

20.05.2021 ⋅ 0 comentarii

Antrenorul Anton Petrea a anunţat, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul partidei cu Universitatea Craiova de miercuri seara, că nu va mai continua la echipa de fotbal FCSB din sezonul următor după ce a ratat câştigarea titlului, iar patronul Gigi Becali a declarat că în locul acestuia va fi instalat tehnicianul Marius Şumudică.

"Eu termin contractul cu FCSB la finalul acestui sezon şi m-am gândit să mă opresc aici. Nu mi-am atins obiectivul şi din punctul meu de vedere e o mare dezamăgire. Cred că trebuie să mă opresc. Referitor la ce antrenor va fi pus în continuare la echipă nu pot să mă pronunţ. E problema conducerii, a patronului Gigi Becali şi nu am ce să spun despre acest subiect", a afirmat Petrea, antrenor care conduce FCSB din luna iulie a anului trecut.

Finanţatorul grupării FCSB, Gigi Becali, a declarat într-o intervenţie telefonică la postul DigiSport, că în locul lui Petrea va veni Marius Şumudică.

"Vă pot spune că Toni Petrea n-a vrut să mai stea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândeşte şi atunci am luat legătură cu Şumudică, am rezolvat, am bătut palma, deci Şumudică va fi antrenorul. Peste două săptămâni, când încep pregătirea, va fi', a declarat spus patronul, conform digisport.ro.

"Pe Şumi îl împrumutasem cu 10.000 de euro. A zis: 'Bă, Gigi, dă-mi 10.000, ţi-i dau eu când vin'. În glumă, i-am spus acum: 'Bă, adu-mi banii'. Şi-mi spune, la fel, tot în glumă: 'Credeam că-mi scazi datoria din contract'. L-am chemat la mine, a venit, am stat şi am stabilit. Nu ştiu dacă s-a răzgândit, dar i-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul, mâine semnează (n.r. - joi). Acum o oră a mai discutat cu Vali Argăseală termenii contractului", a adăugat Becali.

În vârstă de 50 de ani, Marius Şumudică este liber de contract din 4 martie, când s-a despărţit de gruparea turcă Rizespor. Fost jucător al echipei Rapid şi un fan declarat al grupării giuleştene, Şumudică a mai antrenat în cariera sa formaţiile Rocar Bucureşti, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanţa, Gloria Bistriţa, Rapid, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Braşov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Al Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al Shabab şi Gaziantep.

Sursa: agerpres.ro

fashiondays.ro