Sport Național Stire

FRF a pus în vânzare bilete pentru meciul amical România - Georgia

27.05.2021 ⋅ 0 comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, joi, că a pus în vânzare bilete pentru partida amicală România - Georgia, care se va disputa miercuri, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

Biletele sunt disponibile exclusiv online, pe bilete.frf.ro, preţul acestora fiind 30 de lei la peluze şi 60 de lei la tribune.

"Pentru a respecta condiţiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii nr. 310/708/2021 privind prezenţa spectatorilor, la acest joc pot asista doar persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (minimum 10 zile de la rapel) şi cele care prezintă un test negativ RT-PCR (efectuat în ultimele 72 de ore înaintea meciului) sau rapid antigen (efectuat în ultimele 24 h înaintea meciului, certificat de un laborator autorizat de Ministerul Sănătăţii)", se arată într-un comunicat al FRF.

Regulile privind testarea COVID-19 se aplică şi copiilor cu vârsta mai mare de 5 ani.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit (în Family Zone, sectoarele 204 şi 206 ale Tribunei 2), însă şi datele acestora trebuie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se face doar în baza unui bilet valabil nominal.

Spectatorii se pot prezenta la meciul România - Georgia atât cu biletul printat, cât şi cu acesta în varianta electronică. Aceştia trebuie să aibă asupra lor documentele care atestă vaccinarea/testarea COVID-19.

Partida amicală România - Georgia se va disputa miercuri, 2 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

AGERPRES

fashiondays.ro