Național Stire

Călin și Raul sunt cei doi elevi arădeni calificați la etapa internațională a Olimpiadei de Informatică Aplicată – Acadnet 2021

05.06.2021 ⋅ 0 comentarii

Doi elevi arădeni, doi moisiști, au fost premiați la faza națională a Olimpiadei de Informatică Aplicată – Acadnet 2021, la secțiunea Rețele, calificându-se astfel la faza internațională, care se va desfășura în luna iunie. 

Iar când reprezentanții Colegiului unde s-au format încep anunțul cu „doi dintre băieții noștri...”, nu putem decât să ne imaginăm mândria, de altfel justificată, față de reușita celor doi elevi, Călin Ștefan Tămaș, din clasa a XII-a B și Raul-Andrei Floarea, din clasa a X-a B.  

Doi dintre băieții noștri de la info intensiv – Călin Ștefan Tămaș, din clasa a XII-a B și Raul-Andrei Floarea, din clasa a X-a B – ne-au adus bucuria aici, acasă, la „Moise” prin obținerea Premiul III, fiecare, la secțiunea Rețele, la faza națională a Olimpiadei de Informatică Aplicată – Acadnet 2021 și calificarea la faza internațională, ce se va desfășura în luna iunie. Avem pentru prima dată o astfel de participare la etapa internațională a acestui concurs (care se organizează o dată la doi ani). Conform regulamentului, s-au calificat primii 5 clasați de la fiecare secțiune. Felicitări! Suntem mândri de voi!”, au scris pe pagina de socializare reprezentanții Colegiului Național ”Moise Nicoară”. 

Timp de patru ani, pe tot parcursul liceului, Călin Ștefan Tămaș, mai spun reprezentanții Colegiului, a fost acolo sus, pe podium, indiferent dacă a participat la secțiunea Calculatoare sau la Rețele. „Și acum, la absolvire, nu putem decât să îi urăm succes pe mai de... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro