Local Stire

Accident rutier cu cinci victime la Sântana

08.06.2021 ⋅ 0 comentarii

În noaptea trecută, în jurul orelor 23.30, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD de la Punctul de Lucru Curtici cu sprijinul a 3 echipaje SAJ în orașul Sântana la un accident rutier.

La locul accidentului au fost găsite 5 victime, 3 adulți și 2 copii, în viață cooperanți și stabili.  Echipajul descarcerare a intervenit pentru facilitarea accesului personalului medical către 2 victime. Toate cele 5 victime au fost transportate la UPU.

Aseară, în jurul orei 23,30, la ieșirea din orașul Sântana spre Curtici a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Sântana și un autotren condus de un bărbat de 35 de ani, din Sântana.

În urma impactului au fost transportați la spital șoferul autoturismului, doi copii de 10 și 11 ani, un bărbat de 69 de ani și o femeie de 27 de ani, toți pasageri în autoturism.

Conducătorii vehiculelor implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea evenimentului rutier.

Sursa: arq.ro