Local Stire

Cât de greu sau ușor este să faci un studiu topografic în Arad?

08.06.2021 ⋅ 0 comentarii

Fiecare dintre noi am ajuns la un moment dat în situația de a trebui să facem măsurători, iar odată cu această problemă inevitabil să ne întrebăm oare cât de greu este, dacă găsim sau nu un topograf bun in Arad, iar dacă îl găsim oare va fi el potrivit rezolvării problemei mele? Primul pas, dai sfoară în țară între prieteni. Și este aproape imposibil ca niciunul dintre ei să nu cunoască pe cineva care știe pe cineva în domeniu ”doar că...” și de aici începe un întreg lanț al slăbiciunilor. Dureri de cap, mai ales că nu vrei să lucrezi cu amatori, ci cu profesioniști care să rezolve lucrurile rapid și eficient. 

Ce ai zice dacă totuși în toată oferta de pe piața arădeană cineva ți-ar spune că este o echipă care ”realizează totul de la A la Z” și oferă soluții optime în rezolvarea cât mai eficientă și rapidă a lucrărilor tale? 

Digital Mapping este o companie autorizată ANCPI, constituită dintr-o echipă de specialiști cu înclinație spre servicii de calitatepromptitudine și profesionalism, și cu o capacitate dovedită de fapte în a efectua orice tip de lucrare din domeniul cadastrului, cartografiei, topografiei și geodeziei, oferind garanția lucrărilor executate. 

O echipă în care satisfacția clienților este pusă mai presus de orice șic are răspunde cerințelor acestora cu operativitate, analizând actele și cerințele tehnice în cel mai scurt timp și respectând termenele limită de predare a proiectelor. 

Indiferent despre care dintre serviciile de mai jos ar fi vorba, Digital Mapping Arad este soluția potrivită problemelor tale: 

1. MĂSURĂTORI TOPOGRAFICE 

Ridicări topografice necesare întocmirii diverselor tipuri de proiecte - construcţiile civile, industriale, infrastructură și altele. 

2.SERVICII DE CADASTRU 

Toate tipurile de documentații cadastrale, cadastru sistematic, cadastru verde, cadastru edilitar. 

3.TOPOGRAFIE INGINEREASCĂ 

Măsurători de înaltă precizie executate pentru proiectarea, execuția și monitorizarea construcțiilor, trasări parcele. 

4.HĂRȚI ȘI GIS 

Sisteme informaționale geografie - GIS, utilizate pentru a crea, stoca, a analiza și prelucra informații distribuite spațial. 

5.AEROFOTOGRAMETRIE / UAV 

Reprezentare grafică și fotografică a unor porțiuni din suprafața terestră - imagini aeriene. 

6.SCANARE 3D 

Analiză detaliată și rapidă a unei zone/areal, construcții civile sau industriale. 


DIGITAL MAPPING

Spl. Gen. Gh. Magheru, nr. 17, Parter, ap. 3, Arad 

MAIL: office@digitalmapping.ro 

www.digitalmapping.ro

TELEFON: 0736 039 849