Local Stire

Gustul copilăriei, bucurie și relaxare, la adăpost de razele de soare

10.06.2021 ⋅ 0 comentarii

Soare, căldură, în curând chiar caniculă... nu-i așa că îți dorești un loc unde să stai relaxat, să te bucuri de timpul liber împreună cu cei dragi? 

Ce faci dacă timpul nu-ți permite să evadezi prea departe de Arad? Alegi terasa potrivită gusturilor tale și faci din ea un al doilea ”acasă” pentru timpul verii. O astfel de terasă, în Arad, la care să vrei să te întorci iar și iar este terasa Bella Giornata. 

Pe lângă specialitățile casei care te poartă din copilărie până la maturitate, gustări dintre cele mai delicioase, la mousse-uri, fresh-uri, răcoritoare, cafea de cea mai bună calitate, atmosfera și starea de bine care le însoțesc sunt rețeta perfectă pentru momentele tale de relaxare. Momentele în care spui stop oboselii și stresului și îți acorzi puțin timp pentru tine, la una dintre cele mai atractive terase din Arad: Bella Giornata. 

Și dacă e vară și e cald, bineînțeles că înghețata, sub diverse gusturi si arome, este piesa de rezistență a terasei. O înghețată de care nu te vei sătura.

BELLA GIORNATA

📍Spl. Gen. Gheorghe Magheru, bl. 301, sc. E, parter (Micălaca zona 300, pe partea cu malul Mureșului). 

⏰L-D: 8-20  

📞Comenzi: 0742 878 881 


 

fashiondays.ro