Național Stire

Îl cheamă Mihai, este clasa a X-a și a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internaţională STEM

17.06.2021 ⋅ 0 comentarii

Elevul Mihai Banioti din clasa a X-a de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța, coordonat de profesoara Gabriela Constantinescu, a participat la etapa finală a ediției din acest an a Olimpiadei Internaționale STEM, secțiunea Math – Geo – Tech, desfășurată online.
Mihai Banioti s-a clasat pe primul loc, cu un punctaj de 99,445 puncte, devansându-i pe cei 321 de competitori, se arată într-un comunicat de presă.

"Elevul Mihai Banioti din clasa a X-a de la Colegiul Naţional 'Mircea cel Bătrân', coordonat de doamna profesoară Gabriela Constantinescu, a participat la etapa finală a ediţiei din acest an a Olimpiadei Internaţionale STEM, secţiunea Math - Geo - Tech, desfăşurată online. Participarea lui Mihai a fost un adevărat succes, acesta clasându-se pe primul loc, cu un punctaj de 99,445 puncte. Graţie rezultatului obţinut, elevul de la CNMB i-a devansat în mod semnificativ pe cei 321 competitori şi a câştigat medalia de aur", a transmis purtătorul de cuvânt al Colegiului Naţional "Mircea cel Bătrân", Florentina Gheorghe.

Olimpiada Internațională STEM

STEM reprezintă un sistem educațional care presupune o abordare curriculară interdisciplinară ce combină știința, tehnologia, ingineria și matematica. Se înlocuiește predarea clasică, specifică fiecărei discipline cu o învățare integratoare bazată pe modul în care metodele științifice pot fi aplicate în viața de zi c... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro