Local Stire

A venit vara, au început furturile pe ștrand: un arădean a „găsit” întâmplător două telefoane pe care și le-a însușit

18.06.2021 ⋅ 0 comentarii

Ieri după amiază în jurul orei 16.00, în urma unui apel la 112, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciu a fost direcționat pe Ștrandul Neptun, unde două tinere au reclamat faptul că, în timp ce se aflau la o terasă, un bărbat de aproximativ 34 de ani, profitând de un moment de neatenție, le-a sustras două telefoane mobile și două dispozitive IQOS. Cele două tinere le-au oferit jandarmilor semnalmentele presupusului autor.

Jandarmii au plecat în căutarea persoanei descrise și în scurt timp, aceasta a fost identificată în incinta ștrandului, nu departe de locul în care s-ar fi petrecut fapta.

În urma verificărilor efectuate, bunurile declarate sustrase au fost descoperite într-o borsetă pe care bărbatul o avea asupra sa. 

Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform prevederilor Codului Penal. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părților vătămate.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: arq.ro

fashiondays.ro