Național Stire

Carambol pe A2/ IGSU: 17 victime, între care 5 minori

16.07.2021 ⋅ 0 comentarii

Un carambol în care au fost implicate peste 40 de autoturisme s-a produs vineri pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral. Un număr de 17 persoane, printre care cinci minori, au fost rănite în urma carambolului.

UPDATE ORA 09.36 Arafat: 40 de maşini implicate în accidentele de pe A2 Bucureşti - Constanţa

 Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, vineri, că sunt peste 40 de maşini implicate la accidentul în lanţ de pe A2 Bucureşti - Constanţa.

"Noi avem trei puncte unde sunt maşini accidentate, între km 172 şi km 183. Numărul maşinilor accidentate, din ce am înţeles, depăşeşte 40", a spus Raed Arafat, la postul Digi 24.

 UPDATE ORA 09.32 Carambol pe A2/ IGSU: 17 victime, între care 5 minori

 Un număr de 17 persoane, printre care cinci minori, au fost rănite, vineri, în urma carambolului produs pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona municipiului Medgidia, anunţă IGSU.

Potrivit sursei citate, în urma recunoaşterilor efectuate, până la acest moment, echipajele medicale au acordat asistenţă medicală pentru 17 victime, dintre care 5 minori.

Traficul rutier este oprit vineri dimineaţa pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona municipiului Medgidia, din cauza unui carambol, în care au fost implicate peste 40 de autoturisme.

 ORA 08.21 Trafic oprit pe A2 Bucureşti - Constanţa din cauza unui carambol; 20 de autoturisme implicate

 Traficul rutier este oprit vineri dimineaţa pe A2 Bucureşti - Constanţa, în zona municipiului Medgidia, din cauza unui carambol, în care au fost implicate 20 de autoturisme, două persoane fiind rănite, dintre care una este încarcerată.

Potrivit IGSU, a fost activat planul roşu de intervenţie.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral, judeţul Constanţa, s-a produs un carambol în care au fost implicate 20 de autoturisme.

Conform primelor informaţii, două persoane au fost rănite, dintre care una este încarcerată.

Traficul rutier este oprit total pe sensul către Constanţa, formându-se coloane de autoturisme pe o distanţă de 3 km.

Până la acest moment, pentru gestionarea situaţiei, au fost alocate echipaje din mai multe judeţe: ISU Constanţa - 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, 2 ambulanţe SAJ; ISUBIF - un Punct medical avansat, o autospecială descarcerare grea, o autoscară, un punct comandă mobil, 12 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple; ISU Călăraşi - o autospecială descarcerare, 4 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple; ISU Ialomiţa - o autospecială descarcerare, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă. AGERPRES

fashiondays.ro