Național Stire

Cât costă noua Dacia Duster facelift în Germania

19.07.2021 ⋅ 0 comentarii

Noua Dacia Duster facelift este disponibilă deja pe mai multe piețe din centrul și vestul Europei. Românii mai au de așteptat. Cât plătesc clienții nemți pentru a pleca acasă cu noul model?

Românii pot să comande încă Duster pre-facelift. Dar în state precum Franța, Germania și Spania, clienții pot alege deja un SUV Dacia actualizat, la doar o lună de la prezentarea oficială a modelului.

Cel mai accesibil se vinde în Germania și, în mod surprinzător, modelul facelift este mai ieftin decât cel pre-facelift care se vinde în România. Pentru clienții de acolo, discuțiile încep de la 11.990 de euro. Dar există un motiv. În Germania, există o echipare de bază care nu se comercializează pe piața românească. Astfel, această sumă este trecută în dreptul versiunii cu echipare Access și motorizare TCe 90 2WD.

Echiparea de bază include farurile LED cu semnătură luminoasă care imită forma literei “Y”, jante din oțel de 16 inci, geamuri fumurii și volan multifuncțional. Pentru Duster facelift entry-level, singura vopsea exterioară este Alb arctic.

Versiunea cu transmisie automată, soluție rezervată motorizării TCe 150 EDC cu tracțiune față, pornește de la 20.190 de euro în Germania.

Noua Dacia Duster facelift poate fi comandată și în Spania

Și clienții spanioli pot comanda o Dacia Duster facelift. Pentru ei, discuțiile încep de la 13.900 de euro. Dar este prețul pentru mașina cu echipare Essential. Access nu este disponibilă pe piața spaniolă. Pentru această sumă, ibericii primesc modelul cu motorizarea Eco-G cu 100 de cai putere.

Tot Dacia Duster facelift cu echipare Essential este versiunea de bază și în Franța. Clienții din Hexagon plătesc de la 14.490 de euro.

Pentru versiunea cu transmisia EDC, prețul de pornire este de 21.150 de euro.

În România, modelul pre-facelift pornește de la 14.050 de euro. “Veți fi surprins, cu siguranță”, i-au răspuns reprezentanții Dacia unui utilizator de Facebook care, în urmă cu o lună, era convins că versiunea facelift va fi foarte scumpă.

Sursa: promotor.ro

fashiondays.ro