Național Stire

Echipa de robotică a României, prima echipă care după 1989 reușește să câștige pe pământ american Finala Mondială de Robotică

19.07.2021 ⋅ 0 comentarii

Echipa de robotică a României este prima echipă care după 1989 reușește să câștige pe pământ american Finala Mondială de Robotică.

În perioada 16-17 iulie 2021 a avut loc în format fizic la Chicago Campionatul Internațional de Robotică unde au participat cele mai bune echipe de robotică din Statele Unite ale Americii.

Este prima dată când o echipă ne-americană câștigă Finala Mondială de Robotică, din 1989 de când se desfășoară acest Campionat de Robotică.

 În urma victoriei obținute de Echipa de Robotică a României AutoVortex la Campionatul Internațional de Robotică din Federația Rusă din aprilie 2021 și după câștigarea locului 1 la Campionatul de Robotică Asia Pacific din iulie 2021, cele trei divizii ale echipei noastre au obținut pe merit dreptul de a participa la Campionatul din SUA.

„După lupte intense, echipa noastră a izbutit incredibila performanță de a termina pe locul 1 la meciurile de calificare prin obținerea celui mai mare punctaj cumula... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro