Local Stire

Salata de paste cu ton, perfectă pentru zilele de vară și pentru o viață sănătoasă

21.07.2021 ⋅ 0 comentarii

E vară, e soare și cu toții ne dorim să stăm cât mai puțin în bucătărie, dar să și arătăm bine. Iar ca să arătăm bine trebuie să avem grijă ce și cât mâncăm. 

Tocmai de aceea pentru astăzi vă propunem o rețetă de salată de paste cu ton, ușor de preparat, gustoasă și, ce este cel mai important, sănătoasă. Iar când zicem ”sănătoasă” nu zicem doar de dragul de a o zice, ci ne ne bazăm pe calitatea produselor recomandate pentru prepararea ei. Pentru asta am intrat în magazin online Everbio, de unde am ales doar produse bio, obținute din agricultură ecologică, fără gluten, perfecte pentru sănătate și frumusețe.

Așadar, am pus în coșul de cumpărături câteva conserve de pește și fructe de mare din gama Pan do Mar (eu am luat mai multe și pentru că am găsit la reducere, dar și pentru a beneficia de transport gratuit), paste fără gluten de la Cornito și ulei măsline extravirgin extras la rece Crudigno

TIMPI DE PREPARARE 

 Timp de preparare: 30 min 

 Gata în: 30 min 

INGREDIENTE 

 250 g paste fără gluten Cornito

 150 g măsline 

 1 ardei gras 

 200 g ton Pan do Mar

 2 linguri ulei de măsline Crudigno 

 4 ouă fierte (opțional) 

 1 lingură zeamă de lămâie 

 sare 

 piper 

 1 linguriță verdeaţă uscată (busuioc, oregano) 


MOD DE PREPARARE 

1. Pastele făinoase se fierb în apă cu sare conform indicaţiilor de pe pachet. Când au fiert se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs. 

2. Ulei Crudigno  se amestecă cu zeama de lămâie şi verdeaţa uscată. Se freacă energic până se zdrobeşte verdeaţa. 

3. Paste Cornito deja fierte se pun într-un castron mare şi se stropesc cu uleiul aromatizat cu verdeaţă. Se amestecă, până se acoperă pastele cu un strat fin de ulei. Se adaugă apoi măslinele, ardeiul gras tăiat cubuleţe, ouăle fierte, tăiate sferturi, şi tonul din conservă. 

4. Când se servesc se condimentează după gust cu sare şi piper. 

Poftă bună! 


EVERBIO

www.everbio.ro

B-DUL REVOLUȚIEI NR. 42 Arad  

0257 218 404 


 

fashiondays.ro