Local Stire

Săptămâna voleiului de plajă la Arad. Fan Tour Open și Cupa României, două evenimente în care se anunță show la fileu

27.07.2021 ⋅ 0 comentarii

Sport olimpic din 1996, voleiul de plajă face casă bună cu Aradul, iubitorii de sport fiind invitați în această săptămână la un adevărat regal al acestui sport de vară.

Cele două terenuri de beach-volley din cadrul complexului sportiv DJST - Fan Arad sunt de luni gazdă a meciurilor din cadrul ediției cu numărul VI a Fan Tour Open, turneu juvenil premergător Cupei României de seniori și senioare, care va debuta joi.

Ștefan Gog, președintele Clubului Sportiv Fan Arad, principalul organizator, a prezentat situația celui mai important eveniment voleibalistic găzduit de orașul nostru. „Clubul este înființat din anul 2012, iar în 2013 am participat la primul turneu național de seniori, pe care l-am și câștigat. Au urmat apoi patru finale, două dintre ele încununate cu titluri naționale, iar la ultima ediție, din 2019, am ocupat locul trei. Eu zic că este un palmares bun pentru un club atât de tânăr. În ceea ce privește această săptămână de volei de plajă, avem peste 70 de echipe participante, 28 la juniori și junioare, în cadrul Fan Tour Open, și 35 la seniori-senioare, care vor lupta pentru Cupa României. Îi așteptăm în tribune pe toți cei care doresc să se bucure de acest minunat sport”, a spus Ștefan Gog, în cadrul unei conferințe de presă susținută chiar la baza ce găzduiește competițiile amintite.

La întrecerea de la „Abel” sunt prezente cupluri din mai multe orașe ale țării, dintre care amintim: Sighetu Marmației, Oradea, Timișoara, București, Constanța sau Arad. Ultimele acte din întrecerea juvenilă se vor disputa miercuri după-amiază, încheindu-se cu finala mare a băieților (ora 18.45). De joi, 29 iulie, vor intra în scenă seniorii și senioarele, clubul gazdă având ca reprezentantă perechea formată din Cătălin Lelea și Emil Lung. Alături de CS Fan, Aradul mai fiind reprezentant de cluburile ProVolei, Westar și Hand United.

Evenimentul de la fileu nu putea avea loc fără sprijinul: Instal Impex, Centrul Cultural Județean Arad, DJST Arad, Smithfield România, Hand United, ProVolei, Mircea Grigore, Costel Crețu, PrintShop și Crucea Roșie Arad.

Dan Lazăr (ofițer de presă Fan Tour Open Arad 2021)


 

fashiondays.ro