Local Stire

Cum ne ajută alegerile alimentare zilnice să avem un sistem imunitar bun și să ținem alergiile la distanță

29.07.2021 ⋅ 0 comentarii

Dacă în anotimpul rece sau cel de tranziție spre vară mai uităm de diete sau chiar de unele alergii, parcă odată cu creșterea temperaturilor ne aducem aminte de toate: de dietă, kilograme în plus, alergii ș.a. 

Ne aducem aminte, le vedem, le simțim. Și cum timpul de cele mai multe ori nu ne este cel mai bun prieten, căutăm un magazin online de unde să putem alege produsele potrivite, fie că e vorba de produse igienă personală bio, ronțăieli pentru serile de film cu prietenii sau acele produse care să ne întindă o mână de ajutor pentru un stil de viață sănătos. Desigur, suntem adulți responsabili și știm deja că printre principalele cauze ale alergiilor de tot felul sunt pesticidele din alimentele consumate.  

Căutăm, așadar, pe cât posibil, să cumpărăm produse bio și dietetice: gust mai bun, sistem imunitar mai bun, capacitate oxidantă mai mare, reducerea rezistenței organismului la antibiotice.  

Trebuie doar să îți iei cafeaua sau ceaiul lângă tine, cel puțin doi biscuiți vegani cu nucă și busuioc (un deliciu!) și la doar un click distanță, într-un magazin online cu livrare rapidă să faci cele mai înțelepte alegeri. 

Un magazin de unde poți alege produse fără gluten, fără lactoză, fără zahăr, produse vegane, rondele și batoane dietetice, băutură cu aloe și ghimbir sau chiar produse cosmetice bio.

Aca Pike Place este mereu alături de familia ta!  

MAGAZINUL ACA PIKE PLACE   

Str. Andrei Mureșanu nr.9, Arad   

www.pikeplace.ro

0742 195 812 

fashiondays.ro