Local

31 Iulie a fost o zi de mare sărbătoare pentru Asociatia Rubio Pro Copilărie, Pro Viața

02.08.2021 ⋅ 0 comentarii

Comunicat

"Sâmbăta 31 Iulie a fost o zi de mare sărbătoare pentru Asociatia Rubio Pro Copilărie, Pro Viața.

   In prima parte a zilei am sărbătorit sportul arădean prin prima ediție a evenimentului “Încurajare la Mișcare” organizat de Ruben Stoia, Gratiana Leucuta și Eunice Lazar.  
   Cu aceasta ocazie, am încercat sa ii fim alături lui Florin Muresan prin suma de bani donată. Ii dorim recuperare rapida, iar la următoarea ediție ne dorim sa il vedem trecând linia de finish a maratonului.
   Felicitări organizatorilor și ne simțim onorați  pentru invitația de a fi parteneri la acest eveniment!
Seara am continuat cu ediția specială a “Sâmbetei Muzicale” in parcul Mihai Eminescu unde vocea extraordinară a Paulei Seling a incantat peste 1000 de arădeni veniți la concertul organizat de asociatia noastră cu ocazia inaugurării esplanadei, esplanadă recondiționată in totalitate cu fonduri provenite de la compania Aptiv și cu susținerea autorităților locale.
   Suntem alături de tinerele talente ale orașului nostru, așa că tinerii minunați care au performat la edițiile anterioare ale “Sâmbetei Muzicale”, care au loc in fiecare sâmbăta in Parcul Bujor Buda, au cântat in deschiderea concertului Paulei Seling.
   Ilinca Sirbu,Anastasia Maria Solomie,Raul Nica, Laura Cosma, Kami Csermak & Stefan Cașcaval, Bianca Stefania Julcuț, va recunoaștem talentul și vă dorim ca următoarele scene pe care veți urca sa fie mai mari, iar aplauzele mai numeroase și mai înflăcărate!
   Mulțumirile noastre se îndreaptă către compania Aptiv, compania Agrovena, Primaria Arad, partenerul nostru media,TV Arad, care ne-au susținut pe tot parcursul acestui eveniment, Radu Fornea, Elite Bodiguard Team, Daniel Kosztandi- prezentatorul evenimentului, Jackson Bazar Shop, Corso Live, Webo, Methexis, Hotel Ibis Stylew Arad, Politia Locală,Jandarmeria, dlui Florin Maris,fotografilor Manta Cristian și Beatrix Sontag, colegilor nostri Natalia Berlo și Marius Nicolae Simion, tuturor voluntarilor si persoanelor care au făcut ca acest eveniment să se transforme intr-o seară magică."
fashiondays.ro