Național Stire Extern

Pompierii români din Grecia: Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”

13.08.2021 ⋅ 0 comentarii

Noi momente sau chiar lecții de viață vin din greu încercata Grecie, acolo unde peste 100 de pompieri români au mers pentru a întinde o mână de ajutor în lupta cu flăcările. Astăzi, într-o postare pe pagina de socializare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență România se vorbește despre recunoștința pe care poporul elen o arată față de pompierii români. 

Redăm mai jos relatarea reprezentanților IGSU: 

„Ne-au mișcat gesturile localnicilor… Am mers în Grecia să ajutăm, însă am primit mult mai mult! Nu ne așteptam la așa o mare recunoștință. Ne bucură sufletul să vedem cum ne privesc, cum ne dau „Bună ziua” și ne zic „Mulțumesc!”.

Toți cei care ne-au ieșit în cale s-au oferit să ne sprijine, ne-au adus tot timpul apă rece, care valorează foarte mult după câteva ore de stat în preajma flăcărilor. 

O mare surpriză a fost făcută de un copil, care i-a vizitat în această dimineață pe colegii noștri. A venit cu plăcinte și porumb fiert, drept mulțumire pentru că îi protejau satul.

În aceste ultime zil... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro