Local Informatii Cultura Stire Social

Atrium Mall se reinventează!

13.08.2021 ⋅ 0 comentarii

Atrium Mall, unicul centru comercial din Arad și locul unde, zi de zi, mii de arădeni aleg să facă shopping și să își petreacă timpul liber, se reinventează.

Începând cu toamna aceasta Atrium Mall își propune să ofere clienților săi locul ideal pentru cumpărături, mai mult confort și mai multă varietate de shopping, într-un mediu cu un design modern, relaxant și atractiv, cu un mix de branduri de top, experiențe culinare și activități de divertisment. De aceea, a fost pus în mișcare un amplu proces de modernizare pentru un acces facil la magazinele din galerie și o fluidizare a traficului între etaje precum și o abordare vizuală nouă exprimată printr-un concept unic de design și materiale de calitate superioară.

Conceptul de modernizare interioară a fost creat cu scopul de a revigora si reinventa aspectul centrului comercial, dar și pentru a îmbunătăți accesibilitatea acestuia.

Procesul de reamenajare și modernizare este planificat pe parcursul a mai multor luni, pentru a nu afecta confortul clienților și nici programul magazinelor. Lucrările efectuate la parter și etajul 1 se vor  finaliza în perioada imediat următoare, acestea incluzând modernizarea culoarelor comune, a spațiilor sanitare, precum și crearea unui grup sanitar nou situat la parterul centrului comercial. De asemenea, se desfășoară lucrări de modernizare a sistemului de climatizare având scopul de a spori confortul clienților.

Fluidizarea traficului este completată de noi scări rulante, amplasate la intrarea principală în centrul comercial, dar și de lucrările de automatizare a intrărilor dinspre parcare.

Noua zonă de foodcourt situată la etajul 2 va fi deschisă începând cu toamna acestui an cu un nou concept și un design modern și atractiv. Mai multe restaurante, cafenele și locuri de petrecere a timpului liber, precum și o serie de servicii și activități noi vor fi puse la dispoziția clienților. De asemenea, o terasă în aer liber de peste 500m² și noi spații verzi cu un concept modern vor fi inaugurate odată cu zona de foodcourt.

„În tot acest proces siguranța clienților și vizitatorilor este cea mai importantă, toate măsurile necesare fiind luate și riguros respectate. Lucrările de modificare, îmbunătățire și renovare a centrului comercial Atrium Mall se desfășoară în afara orelor de program, iar zonele de lucru sunt bine delimitate și securizate. Programul de funcționare se desfășoară în condiții normale.” declară din partea Atrium Mall, Daniel Vancia, Director Atrium Mall.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro