Național Stire

Şase echipaje româneşti de canotaj s-au calificat în finalele Mondialelor de juniori de la Plovdiv

14.08.2021 ⋅ 0 comentarii

Şase echipaje româneşti vor evolua în finalele pentru medalii la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori de la Plovdiv (Bulgaria).

Vineri, în a treia zi de competiţie, echipajul de dublu rame feminin alcătuit din Mihaela-Cosmina Dram şi Georgelia Stoica a terminat pe locul al doilea în recalificări, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Canotaj.

La patru rame feminin, Daria-Ioana Dinulescu, Maria Guzran, Elena-Maria Robitu şi Ancuţa-Adelina Ungurean s-au clasat pe primul loc în recalificări.

În proba de patru rame masculin, Cosmin Iulian Pleşescu, Marian Ştefan Dunca, Andrei Hemen şi Eduard Moldovan s-au clasat pe locul secund în recalificări.

Echipajul de patru vâsle feminin (Andreea-Fabiola Iorgovan, Andra Elena Filote, Diana-Ionela Petian şi Elena-Diana Suta) a câştigat seria de recalificări.

Şi în proba masculină de 8+1, România (Andrei-Valentin Maliş, Marius-Ionel Bodnar, Andrei Hemen, Cornel-Traian Ieremciuc, Andrei-Vlad-Robert Vatamaniuc, Alexandru-Gabriel Şteţco, Constantin Emanuele Sterea, Eduard-Angel Moldovan şi Gavril Dumbravă) a câştigat recalificările.

Un alt... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro