Național Stire

Toamna începe cu temperaturi mai scăzute decât cele specifice perioadei. Prognoza meteo pentru luna septembire

30.08.2021 ⋅ 0 comentarii

Valorile termice vor fi mai coborâte în această săptămână decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile vor fi mai scăzute în regiunile intracarpatice, potrivit estimărilor meteorologice emise pentru intervalul 30 august - 27 septembrie 2021 de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În perioada 30 august - 6 septembrie a.c., cantitățile de precipitații vor fi la nivelul specific perioadei în toate regiunile ţării.

Potrivit ANM, în săptămâna 6 - 13 septembrie 2021, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, iar cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Pentru săptămâna 13 - 20 septembrie, estimările arată temperaturi medii ale aerului, în general, apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României şi un regim pluviometric apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

În ultima săptămână de prognoză (20 - 27 septembrie 2021), mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări, iar cantităţile de precipitaţii vor fi, de asemenea, apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, arată ANM.

Septem... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro