Stire Cultura

Expoziția ”Salonul de toamnă”, vernisată la Sala Clio. Poate fi vizitată până în 12 septembrie

01.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Ultimul eveniment al acestui an a fost vernisat în această seară de 1 septembrie, organizat de Asociația ”Ion Andreescu Arad” în parteneriat cu Complexul Muzeal Arad, la Sala Clio.

În cadrul expoziției ”Salonul de toamnă” au participat 45 de artiști plastici, consecvenți în pasiunea lor pentru frumos și bucuroși să vină în fața publicului arădean, cu cele mai noi creații.

În spațiul generos și primitor al Sălii Clio sunt expuse 84 de lucrări de artă plastică, unde se pot admira teme ca: portretul, natura statică, peisajul, suprarealismul, abstractul și citadine.

Mai sunt expuse în cadrul evenimentului trei lucrări de sculptură, dintre care una este modelată în lut pentru olărit, creația artistului plastic, Estera Kertesz, având titlul ”De n-ar fi ziduri...” și două lucrări de sculptură, una creată din rădăcini de copac, cu titlul, ”Vise” iar cea de a doua este realizată din lemn și marmură roșie de Moneasa, având ca titlu, ”Bunicul”, ambele fiind creațiile artistului plastic, Dan Groza, care vine tocmai din Moneasa, ca să ni le prezinte.

„A expus alături de noi, prietenul nostru, artistul fotograf, Kurunczi Ferenc, trei lucrări de artă fotografică, imagini de toamnă, surprinse în di... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro