Național Stire

Simona Halep, eliminată de la US Open 2021 de Elina Svitolina

06.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Simona Halep (locul 13 WTA) a fost eliminată duminică seara de ucraineanca Elina Svitolina (locul 5 WTA) în optimile turneului US Open 2021, după un meci care a durat doar o oră și 17 minute. 

Elina Svitolina s-a impus cu un dublu 6-3, 6-3 pe Arena Arthur Ashe, al cărei acoperiș retractabil a fost tras, din cauza ploii, scrie Mediafax.

A fost a 10-a întâlnire dintre cele două sportive, Svitolina conducând acum cu 6-4.

Simona Halep a început bine, luând un break în debutul meciului, pe care l-a cedat apoi imediat. La 3-3, românca a ratat două ocazii de a se impune pe serviciul Elinei Svitolina, care a profitat, câștigând următoarele 3 game-uri și implicit setul (6-3).

Setul doi a început identic cu primul. Halep a cedat un set pe propriul serviciu, recuperând apoi imediat, pentru 2-2. La 3-3, după un game disputat, cu 3 situații de egalitate 40-40, Svitolina a făcut break-ul și a fost de neoprit ulterior, Halep nemaigăsind soluții de a reveni în joc.

Svitolina a câștigat confruntarea la a treia minge de meci pe care și-a procurat-o, trecând în sferturile de finală, unde o va întâlni pe câștigătoa... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro