Național Stire Extern Cultura

Principesa Sofia, vernisaj de artă fotografică în Polonia

07.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a participat la vernisajul expoziției personale de fotografie “Romania’s Journey” organizat la Galeria de Artă Wałbrzyska BWA din Castelul Książ, din municipiul Wałbrzych, Polonia, informează Familia Regală a României pe pagina de socializare.

Expoziția Alteței Sale Regale prezintă o călătorie vizuală către inima României, vizitatorii având ocazia să admire portrete expresive și peisaje pitorești din țara noastră.

În cadrul evenimentului de deschidere din Sala Maximilian a Castelului, au luat cuvântul Principesa Sofia, primarul orașului Walbrzych, dr. Roman Szełemejm, directorul Castelului din Wałbrzych, doamna Anna Żabska, curatorul expoziției și președintele Fundației Princess Daisy von Pless, domnul Mateusz Mykytyszyn, directorul galeriei de artă BWA din Castelul Książ, domnul Piotr Micek, iar oficiile de gazdă au fost realizate de doamna Kamila Świerczyńska.

În continuarea evenimentului, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a prezentat participanților, în Apartamentele Daisy, expoziția de fotografie.

Fotografiile Principesei Sofia sunt o sărbătoare vizuală a peisajului, a patrimoniului cultural și a mediului rural din România. Expoziția își propune să evidențieze istoria bogată și diversă a României, prezentând multe „comori românești”, cunoscute și mai puțin cunoscute. A... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro