Local Sport Politic Stire

Useristul Drulă provoacă scandal la Rapid înainte de meciul cu UTA; ce spun suporterii despre fostul ministru

09.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Deşi a plecat de la conducerea Ministerului Transporturilor, useristul Cătălin Drulă reuşeşte să provoace scandal la Rapid înaintea meciului de vineri cu UTA.

Vestea că Valentina Ionescu-Caciureac (61 de ani) a fost înlocuită din postul de președinte al clubului CS Rapid de Mircea Zamfir la ordinul ministrului al Transporturilor, Cătălin Drulă, nu le-a picat bine fanilor giuleșteni, care anunță proteste masive dacă decizia nu se va schimba, scrie gsp.ro.
Peluza Nord Rapid a oferit o reacție dură la adresa ministrului Drulă și îi acordă tot sprijinul Valentinei Caciureac, fostă sportivă în cadrul clubului. „Alături de Vali Ionescu Caciureac! Cătălin Drulă (îl găsiți în DEX la definiția nimicului) a încercat să umilească și să indepărteze o legendă incomparabilă a clubului Rapid București: Vali Ionescu Caciureac. Costin Zamfir (nimeni de nicăieri) a fost desemnat noul președinte al clubului de cel menționat mai sus. Vali Caciureac este sinonimul perfmormanței și seriozității în sportul românesc și merită respectată. 

Și-a dedicat viața culorilor alb-vișinii atât ca sportivă, obținând numeroase premii naționale și internaționale, dar și ca președinte, gestionând corespunzător cele mai dificile momente din istoria sportului giuleștean. Menționăm că în sezonul actual CS Rapid București se aliniază în primele ligi naționale la toate sporturile de echipă unde secțiile sunt active. 

Acesta este rezultatul unor proiecte pentru care s-au făcut nenumărate sacrificii și roadele muncii eficiente. Adăugăm aici că deși echipa de fotbal este desprinsă de Clubul Sportiv, doamna Caciureac a fost mereu alături de FC Rapid 1923, fiind împreună cu noi încă din diviziile de amatori până în prezent. A reprezentat cheia unei comunicări și relații excelente între FC Rapid și CS Rapid. 

Vali Caciureac înseamnă Rapid și trebuie să RĂMÂNĂ președintele clubului, orice alt scenariu va fi urmat de proteste vehemente și acțiuni menite să îndepărteze slugile impuse de clasa politică. Aici e Rapid!, a fost mesajul Peluzei Nord”, susţin suporterii rapidişti.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: Facebook

fashiondays.ro