Stire

Ce spune cifra destinului despre personalitatea noastră şi cum vom evolua pe parcursul vieţii în funcţie de aceasta

15.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Cifra destinului dezvăluie personalitatea individului și trăsăturile care îl vor însoți toată viața. Totodată, această cifră arată şi cum va evolua persoana respectivă pe parcursul vieții.

Cifra destinului se calculează pornind de la data de naştere şi adunând toate cifrele din componenţa acesteia. Dacă suma depăşeşte 10, se adună din nou cele două cifre pentru a obţine o singură cifră. Concret, o persoană născută pe 25.03.1981 va avea cifra destinului 2 (2+5+3+1+9+8+1=29, 2+9=11, 1+1=2).

Astrologul Nicoleta Ghiriș a dezvăluit, pentru Spectacola, cum ne influențează cifra destinului.

În momentul în care întâlnim un om al destinului 1, este vorba despre inițiere. Este vorba despre o persoană care o să vrea să facă ceva direct, fără ajutrul cuiva. Este posibil să fie și impetuos. Numărul 1 ne aduce activitate.

Numărul 2 o să ne audcă întotdeauna colaborare. Acesta este cuvântul potrivit pentru numărul 2. Este vorba de a se gândi. Sunt oameni care se gândesc înainte de a face un pas. Ei pot să fie și bănuitori sau schimbători. Există și atribute pozitive și atribute negative.

Numărul 3 ne aduce către sfera de cunoaștere. Aceste numere sunt asociate anumitor planete, iar numărul 3 este asociat planetei Jupiter și ne aduce multă efervescență. Sunt oameni care vor să petreacă foarte mult. Este o viață a petreceri, dar și a cunoștințelor multiple, a prieteniilor.

Citește continuarea pe romaniatv.net

 


 

fashiondays.ro