Național Stire Social

Marius are nevoie de ajutor! I-a ars casa cu tot cu echipamentul necesar fiului său imobilizat la pat

17.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Baza 2 Logistică "Valahia" face un apel către toți oamenii cu suflet care doresc să întindă o mână de ajutor pentru colegul lor Marius Dudău.  

Fire optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze în ciuda problemelor de acasă, Marius Dudău ne îndemna pe toți, în timpul stării de urgență, sa fim împreună, prin semnul ridicarii mâinilor deasupra capului. 

Povestea sa, a unui părinte militar cu 4 copii printre care și un băiețel de 12 ani imobilizat la pat de peste 5 ani, a fost făcută publică de soția acestuia care dorea să arate cât de multă recunoștință îi poartă.  

Ieri, 16 septembrie, casa lui Marius Dudău a fost mistuită de flăcări, iar în incendiu a ars și căruțul special adaptat condițiilor de sănatate ale lui Silviu, baiețelul cu dizabilități, precum și pătuțul și aparatele medicale de care acesta avea mare nevoie. 

„Pentru profesionalism și pentru zâmbetul afișat în ciuda problemelor de acasă, noi îl consideram un erou...un erou familist..la fel cum este considerat și în familie. Însă ieri, zâmbetul acestuia a pierdut din strălucire. 

Anul tre... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro