Național Stire Cultura

Complexul Muzeal Arad, prezent pentru a șasea oară la Art Safari București

21.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Complexul Muzeal Arad este prezent, pentru a șasea oară, la  ART SAFARI București. Muzeul de Artă participă la acest eveniment de excepție în cadrul Pavilionul Muzeal Samuel Mützner. Pe urmele lui Claude Monet, cu două opere din colecția de artă, semnate Samuel Mützner – Peisaj cu figuri și Peisaj de munte”, dr. Adriana Pantazi/istoric Complexul Muzeal Arad (Muzeul de Artă).
Art Safari este un eveniment anual destinat deopotrivă artei românești și regionale, cu accent pe evoluțiile sale contemporane, la care sunt invitate să expună galeriile de artă contemporană românești și internaționale, dar și muzee de artă din România.
Ajuns la cea de a opta ediție și numărând peste 195.000 de vizitatori până în prezent, Art Safari oferă publicului o experiență unică de explorare a universului artistic. Evenimentul are loc sub patronajul Ministerului Culturii și se desfășoară între 16-26 septembrie 2021 la Palatul Dacia-România și ARCUB Hanul Gabroveni, București. 
”Pavilionul Muzeal Samuel Mützner. Pe urmele lui Claude Monet va fi un excurs expozițional în opera celui care a ilustrat perfect direcțiile artistice ale unei epoci aflate într-un exploziv proces de reînnoire. Va precu... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro