Local Stire

Reconsul primeşte 150.000 de lei la rectificarea bugetară pentru acoperişul de la patinoar

24.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de luni a Consiliului Local Municipal vizează rectificarea bugetului general de venituri şi cheltuieli al SC Recons SA, societatea urmând să primească 150.000 de lei pentru acoperişul patinoarului.

Suma va fi folosită pentru actualizarea SF „Reabilitare și acoperire Patinoar în Municipiul Arad”.

„Contractul de delegare a gestiunii serviciului public, prevede că finanțarea cheltuielilor de capital se asigură din fonduri proprii ale operatorului și/sau fonduri de la bugetul local.

Menționăm că Patinoarul Municipal Arad a fost dat în folosință în anul 2006, iar unele părți componente din ansamblul echipamentelor, agregatelor și a instalațiilor sunt uzate, îmbătrânite și nu răspund corespunzător utilizării în parametri de funcționare, pâna în prezent fiind realizate doar revizii punctiforme și lucrări mici de întreținere, fără reparații majore.

În vederea funcționării optime, cu costuri cât mai reduse de întreținere, se propune efectuarea unor lucrări de reabilitare și modernizare a instalațiilor și dotărilor existente, precum și acoperirea patinoarului, pentru a fi utilizat o perioadă mai mare din timpul unui an”, se arată în raportul de specialitate aferent proiectului.

fashiondays.ro