Administratie Local Stire

Poliţia Locală ia la purecat asociaţiile de proprietari; câte amenzi au fost date până acum

27.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Poliţia Locală anunţă că a început o acţiune de control la asociaţiile de proprietari din municipiu. Sunt vizate aspecte privind repararea, reabilitarea şi menţinerea în stare de siguranţă şi funcţionare a condominiului şi a instalaţiilor comune aferente pe toată durata existenţei acestora, precum și lucrările efectuate de proprietarii imobilului privind modificarea aspectului proprietăţii comune a elementelor constructive ale condominiului fără respectarea prevederilor legale.

„Modificarea aspectului proprietăţii comune a elementelor constructive ale condominiului, fără respectarea prevederilor actului normativ susmenționat se sancționată cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei. În luna septembrie, polițiștii locali din cadrul Serviciul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal a aplicat 4 astfel de sancțiuni contravenționale.

Datele deținute de Serviciul Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal indică o incidență mai ridicată a acestor situații, sens în care, agenții constatatori din Direcția Generală Poliția Locală acționează preponderent preventiv, în vederea soluționării problemelor înainte ca singura variantă de acțiune devine aplicarea sancțiunilor contravenționale”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale Arad.

Sursa foto: Poliţia Locală

fashiondays.ro