Informatii Stire

De ce sunt benefice suplimentele de antiinflamatoare naturale

27.09.2021 ⋅ 0 comentarii

Se spune ca suntem ceea ce mancam. Acest slogan este partial adevarat, din motiv ca nu putem doar sa ne alimentam corect ca sa fim sanatosi. In joc se pun sportul si orice tip de miscare, somnul calitativ si suficient, starile noastre interioare s.a. Totul ne afecteaza, ceva mai mult, ceva mai putin. Astazi, avem antiinflamatoare naturale care ajuta corpul sa lupte impotriva inflamatiei. Dincolo de urmarea unei diete echilibrate, un antiinflamator natural poate fi un instrument puternic care sa ajute la reducerea inflamatiei din organism.

Se spune ca suntem ceea ce mancam. Acest slogan este partial adevarat, din motiv ca nu putem doar sa ne alimentam corect ca sa fim sanatosi. In joc se pun sportul si orice tip de miscare, somnul calitativ si suficient, starile noastre interioare s.a. Totul ne afecteaza, ceva mai mult, ceva mai putin. Astazi, avem antiinflamatoare naturale care ajuta corpul sa lupte impotriva inflamatiei. Dincolo de urmarea unei diete echilibrate, un antiinflamator natural poate fi un instrument puternic care sa ajute la reducerea inflamatiei din organism.

Dar ce reprezinta inflamatia?

Inflamatia este un proces prin care celulele albe din sange ale corpului tau te protejeaza de infectia impotriva invadatorilor externi, cum ar fi bacteriile si virusii.

Inflamatia este raspunsul sistemului imunitar al organismului la un iritant extern.

Suplimentele antiinflamatorii naturale pot ajuta organismul sa lupte impotriva durerilor si inflamatiilor. Acestea pot preveni chiar si unele dintre complicatiile pe termen lung ale inflamatiei cronice, cum ar fi cancerul. Totusi, inainte de a incerca un nou tratament antiinflamator natural, este important sa consultam un medic.

Care sunt suplimentele antiinflamatoare

Anumite alimente au fost identificate ca antiinflamatoare. Acestea includ:

  • curcumina
  • acizii grasi omega-3
  • ginsengul
  • macesele
  • iarba de orz
  • galbenelele, etc.

Daca simti nevoia de a reduce inflamatiile din organism care nu iti permit sa te bucuri de viata, este preferabil sa urmezi o dieta bogata in alimente integrale, legume, grasimi sanatoase si fibre, evitand in acelasi timp alimentele procesate, alimente pe care bunicii nostri nu le-ar recunoaste ca fiind comestibile; glucide rafinate, gluten, si excesul de alcool.

Este demonstrat ca antiinflamatoarele naturale reduc inflamatia in organism prin puterile lor magice. Retine ca suplimentele sunt „creditul suplimentar” al planului tau de sanatate si stil de viata si nu pot compensa alegerile de stil de viata generale. Dar odata ce ai obiceiuri solide, le poti implementa pentru un impuls util.

Daca doresti sa iti restabilesti echilibrul corpului si sa revii la sanatatea de odinioara, ar trebui sa sustii interventiile dietetice luand un supliment alimentar antiinflamator. S-a dovedit stiintific ca acesta ar putea reduce markerii inflamatori din organism si ar putea promova un sentiment imbunatatit al bunastarii generale.

fashiondays.ro