Stire

Criza şoferilor de camioane se extinde: după Marea Britanie, Belgia şi Franţa caută mii oameni care să conducă camioanele

05.10.2021 ⋅ 0 comentarii

The Brussels Times scrie că Belgia caută nu mai puşin de 5.000 de şoferi de camioane, care dacă nu sunt găsiţi rapid riscă să ducă la o criză de aprovizionare a magazinelor, potrivit Febetra, federaţia furnizorilor de servicii de transport şi logistică belgieni.

Belgia se confruntă cu o criză a șoferilor de camioane, o criză ce ar putea afecta foarte puternic lanțurile de aprovizionare din magazine. Potrivit specialiştilor, în acest moment trebuie luate măsuri rapide care să asigure continuitatea aprovizionării, iar transporturile intracomunitare să nu fie afectate. Rețeaua europeană a trasnportatorilor este o celulă vie a Uniunii fără de care toate celalalte lanțuri din economie au de suferit.

Probleme de aceeaşi natură sunt şi în Franța, unde există un deficit de 40-50.000 de oameni în domeniul transporturilor, estimează asociațiile din domeniu, citate de france.info, iar în Marea Britanie există o penurie de 100.000 de șoferi de camioane, scrie g4media.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: brusselstimes.com

 

URL

fashiondays.ro