Local Stire

UTA şi-a luat un fundaş de 22 de ani: „Obiectivul grupului este accederea în play-off și să construim o echipă cât mai unită”

06.10.2021 ⋅ 0 comentarii

Constantin Dima este noul jucător al UTA-ei! Fundașul în vârstă de 22 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani și se va alătura lotului utist începând din această săptămână, scrie site-ul Bătrânei Doamne, uta-arad.ro.

Născut la București, fundașul de picior stâng a evoluat în carieră pentru Dinamo București, Viitorul Constanța și Astra Giurgiu. De la clubul giurgiuvean a plecat în Ucraina, acolo unde a evoluat pentru Desna Chernihiv, în sezonul precedent.

Dima are prezențe la naționalele de juniori ale României, inclusiv pentru selecționat de tineret.

Apărătorul român a ajuns în această dimineaţă la Arad.

„Ieri am aflat despre interesul UTA-ei pentru mine. Nu am stat foarte mult pe gânduri, mi s-a părut o idee și o echipă care mă poate dezvolta în cariera mea de jucător. În pofida ofertelor pe care le-am avut din străinătate am ales UTA, un club mare, de tradiție, cu fani extraordinari, cu un stadion absolut superb. A contat foarte mult că știu staff-ul tehnic, îl apreciez și chiar am fost foarte încântat să lucrez cu ei. Am urmărit meciurile UTA-ei, am văzut cum s-a creat emulația în jurul echipei, cu suporterii care sunt lângă echipă și îi susțin din toate punctele de vedere, atât acasă, cât și în deplasare.

Obiectivul grupului este accederea în play-off și să construim o echipă cât mai unită”, a declarat noul jucător al UTA-ei.

Intraţi AICI pentru detalii.

fashiondays.ro