Local Stire

Fostul utist Vulturar inclus de jurnaliştii de la The Guardian în topul celor mai talentaţi 60 de fotbalişti din lume născuţi în 2004

08.10.2021 ⋅ 0 comentarii

Cătălin Vulturar, mijlocaşul român care a fost transferat de Lecce (Serie B) după ce a impresionat în tricoul celor de la UTA Arad, a fost inclus de cotidianul The Guardian pe o listă a celor mai talentaţi 60 de fotbalişti născuţi în anul 2004, scrie hotnews.ro.

„Vulturar este cel mai tânăr fotbalist care a evoluat într-un meci de divizia a doua din România. A debutat la UTA Arad la vârsta de 14 ani după ce antrenorii săi de la juniori au spus că era prea bun pentru nivelul la care juca. Talentatul mijlocaş central a fost căpitanul tuturor naţionalelor de juniori ale României pentru care a jucat. În 2020, el s-a transferat la Lecce, în Italia, unde se antrenează acum cu prima echipă. Jucătorul de picior stâng a fost în probe la Liverpool şi Barcelona înainte de a veni oferta de la Lecce care a fost suficientă pentru ca el să se despartă de echipa la care a jucat de când era copil", susţin jurnaliştii de la The Guardian.

Sursa foto: print screen The Guardian

Intraţi AICI pentru detalii.

fashiondays.ro