Stire

Accesorii moderne. Ce culori merită să alegi în toamna lui 2021?

12.10.2021 ⋅ 0 comentarii

În natură, dar și în stările umane, toamna poate fi văzută inevitabil. Adorată de unii pentru culori frumoase și zile încă destul de calde, de alții - apreciată pentru posibilitatea de a se încălzi seara sub o pătură pe canapea. Indiferent din care categorie faci parte, merită să te aprovizionezi cu accesorii la modă care vor face ca stilizările tale de toamnă să atragă atenția celor din jur. Ce culori vor fi la modă în toamna anului 2021?

Albastru, verde – accesorii pentru fiecare doamnă

În această toamnă, din garderoba ta nu trebuie să lipsească cel puțin un accesoriu în albastru, precum și o nuanță de verde. Un șal frumos, albastru sau o geantă de mână într-o nuanță de verde îți vor însufleți stilizarea atât de seară, cât și cea de zi.O alegere interesantă și la fel de la modă este și culoarea bleumarin. Cu toate acestea, dacă decizi să adaugi accesorii în această culoare puternică și intensă - alege o bază de stilizare redusă și invers. Când îmbraci o rochie într-o nuanță bleumarin, asorteaz-o cu o geantă de mână de damă și alte accesorii în culori mai delicate.

Rozul somon de nelipsit

Fanii culorii roz vor fi cu siguranță încântați să afle că în această toamnă în dulapurile pentru femei nu trebuie să lipsească rozul somon. Poșete de damăeșarfe, mănuși sau pălării - în magazine vei găsi o gamă largă de accesorii în această culoare. În combinație cu alte culori la modă în această toamnă, vei obține stilizații cu adevărat interesante, care vor lumina multe zile gri, înnorate!Dacă ești o fană al nuanțelor puțin mai intense, cu siguranță vei fi încântată să știi că fuchsia va fi la modă și în acest an.

Roșul - pentru fiecare?

Toamna aceasta, o culoare destul de controversată, care nu este plăcută de toți, va fi, de asemenea, la modă. Roșul, pentru că despre el vorbim, atrage cu siguranță atenția și poate fi o completare sau baza perfectă a unei stilizații, dar cu o singură condiție: să te simți bine în această culoare. Nuanțele sângeroase atrag în mod automat atenția celor din jur și, prin urmare, s-ar putea să nu se potrivească unor persoane.

În plus, roșul poate sublinia tendința spre roșeață a pielii deosebit de sensibile. Prin urmare, dacă aparții persoanelor cu pielea predispusă la acest tip de roșeață, alege accesoriile roșii departe de față. Poți găsi cu ușurință genți de mână sau mănuși de damă în această culoare la modă.

Marouri de calde de toamnă

Este greu să te gândești la o toamnă, în care maroul nu era la modă. Nu este nimic surprinzător în acest sens: nuanțele calde de maro te pot face să te simți mai încâlzit la propriu și la figurat în partea mai rece a anului. Depinde de tine dacă te hotărăști la o geantă de mână maro, o eșarfă sau poate o beretă. Este important să se potrivească corect restul accesoriilor și altor elemente ale stilizației.După cum poți vedea, străzile vor fi cu adevărat colorate în acest sezon. Fucsia, roșu, verde, maro sau bleumarin - toate aceste culori ar trebui să apară în garderoba ta în toamna anului 2021!

fashiondays.ro