Stire

Ce pedeapsă a primit o criminală care şi-a ucis trei dintre copiii nou-născuţi

12.10.2021 ⋅ 0 comentarii

Femeia este acuzată că şi-a ucis trei prunci imediat după ce i-a născut a fost condamnată în cele din urmă la ani grei de închisoare. Ancheta relevă detalii înfiorătoare, desprinse parcă dintr-un film de groază, scrie adevarul.ro.

Ancheta procurorilor a scos la iveală detalii absolut înfiorătoare, greu de înţeles şi de acceptat, cu atât mai mult cu cât presupusa autoare este absolventă de studii superioare, lucrează ca inginer pentru o mulţinaţională din Vatra Dornei, este căsătorită şi are trei copii sănătoşi născuţi în 2009, 2011 şi 2015.  

Potrivit anchetatorilor, în 2015, femeia a rămas însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Nu şi-ar fi informat soţul, iar când sarcina a înaintat, le-ar fi spus prietenilor şi rudelor că are probleme de sănătate şi că trebuie să meargă la medic.  Pe 29 iunie 2016, Ana Pardău a născut un băieţel într-un lighean din baia locuinţei sale. A doua zi, femeia şi-ar fi îngropat copilul în curtea casei. În 2017, a rămas din nou însărcinată. Şi de această dată ar fi născut pe ascuns în locuinţa sa. La fel ca în 2016, când sarcina a înaintat, femeia le-a spus celor care au întrebat-o dacă este gravidă că are probleme de sănătate. „În ziua de 3 februarie 2018, aflându-se din nou singură la domiciliu, a născut în baie, în cada plină cu apă, un copil de sex masculin, pe care l-a ascuns apoi în casa bătrânească aproximativ 2 săptămâni după care, într-o noapte, l-a îngropat tot în grădina din faţa casei. Cu ocazia percheziţiei efectuate în ziua de 13 august 2019 a fost identificat scheletul acelui nou-născut, fapt care a atestat încă o dată realitatea susţinerilor inculpatei”, susţin procurorii.
Cel de-al treilea prunc a venit pe lumea în 2019. Femeia ar fi născut şi de această dată în baia locuinţei, în timp ce copiii săi se uitau la televizor, iar soţul său se afla la serviciu. După naştere, mama şi-a pus pruncul într-un sac, pe care l-a legat la gură. Copilul ar fi avut viaţă extrauterină şi ar fi murit asfixiat în sac.
După ce a fost  prinsă, Ana Pardău, din comuna Poiana Negri, judeţul Suceava, care acum în vârstă de 40 de ani, a fost condamnată de Tribunalul Suceava la 15 ani de închisoare.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: monitorulsv.ro via adevarul.ro