Stire

Atac armat într-o Universitate din SUA: 8 victime

18.10.2021 ⋅ 0 comentarii

Un om a murit și șapte au fost răniți într-un incident armat produs într-un campus universitar din Louisiana. 

Incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Una dintre victime studia la Grambling State University (GramFam), a anunţat poliţia din Louisiana, adăugând că un rănit se află în stare critică.

Universitatea a postat pe Twitter un comunicat în care afirmă că studentul rănit a fost "tratat pentru răni care nu îi pun viaţa în pericol" şi în care a mai precizat că persoana ucisă nu era înregistrată la instituţie.

O interdicţie de circulaţie pe timpul nopţii a fost declarată până la un nou ordin, se precizează în comunicat, anunţând, de asemenea, anularea meciului de fotbal anual, care este în mod tradiţional însoţit de petreceri.

"Poliţia statului Louisiana cere ajutor pentru localizarea suspectului (suspecţilor) în acest incident armat. Orice informaţie, chiar şi cel mai mic detaliu, ar putea fi valoroasă în această investigaţie”, a transmis instituția într-un comunicat postat pe Facebook. 

Cu câteva zile înainte, la aceeași Universitate a avut loc un alt atac armat.
Poliţia a publicat fotografia unui suspect în cazul incidentului din 13 octombrie, , despre care autorităţile nu cred că are legătură cu ultimul. Atunci, un tânăr de 19 anu a murit și un altul de 16 ani a fost rănit, potrivit Agerpres. 

fashiondays.ro