Stire

Greoi....

18.10.2021 ⋅ 0 comentarii

UTA - U Craiova 1948 1-0

Cum să nu fie greoi atunci când joci cu doi oameni în minus? Ați auzit în meciul de astăzi de Miculescu și Hora?

Le-am auzit numele doar când au anunțat , ăștia de la Digisport , componența echipei. Mi-e drag David Miculescu și știu că e nevoie de el în echipă nu doar datorită vârstei, dar duminică a avut o evoluție inexplicabil de ștearsă. Nici nu știu ,la înălțimea lui , cum s-a putut ascunde pe teren. Cu Hora ne-am obișnuit ... acum nici măcar un gol înscris de el nu l-a putut apăra de critici. Drept vorbind , pe Dangubic doar alergările lui buiace cu care i-a aiurit pe cei din apărarea craioveană, l-au mai salvat.

Noroc cu Roger, brazilian obișnuit să joace și pe nisip ( că tot s-a pomenit scuza că pe teren s-a împrăștiat cu nisip , urmând ca ulterior să se presare și semințe de iarbă). Roger cu alergarea lui atipică pentru un fotbalist a reușit să devină cel mai bun jucător într-un meci disputat între 22 de boșorogi ca mine.

Un Alba(u) -Neagra(u) jucată ca în stațiile autocarelor de pe autostrăzile Europei, dispută ghicită și câștigată de UTA ( de Roger) în cele din urmă. Chiar și după eliminarea lui Albu, încrâncenarea din teren a rămas la fel de greoaie.

Ce ne-am face fără spectacolul oferit de fanii și ceilalți spectatori din tribune? Au fost singurii care nu s-au mișcat greoi. Au fost singurii care au atras, duminică, atenția nepoților lui Francisc Neuman, Charles de Vegvar și sora sa, Jacqueline.

Din păcate!

fashiondays.ro