Cultura Stire

Aida Yespica, pe covorul roşu la Roma, la premiera celui mai nou film în care joacă Angelina Jolie

25.10.2021 ⋅ 0 comentarii

Aida Yespica a fost aseară pe covorul roşu la Roma, la premiera ultimului film în care joacă Angelina Jolie. Potrivit agentiadepresamondena.com, frumoasa venezueleancă a participat la eveniment alături de celebrul nutriţionist Gianluca Mech.

Gianluca Mech a participat seara trecută la premiera de la Roma a filmului „Eternals”. Celebrul nutriționist a pășit pe covorul roşu alături de fumoasa Aida Yespica, model, actriță și vedetă de televiziune, scrie agentiadepresamondena.com.

Filmul Eternals, în regia lui Chloé Zhao, laureată cu Oscar în 2021, a avut seara trecută premiera la Roma. A fost un eveniment grandios desfășurat în cadrul 2021 Rome Film Fest. Angelina Jolie este vedeta incontestabilă a acestui film, astfel că nu putea lipsi de la premiera italiană.

Jurnaliştii au remarcat că printre invitații de seamă ai serii a fost și nutriționistul Gianluca Mech, care a păşit la brațul frumoasei Aida Yespica, model, actriță și vedetă de televiziune. „Fericit că am participat alături de Aida Yespica la premiera italiană a filmului «Eternals» a regizoarei Chloé Zhao, cu Angelina Jolie, film care închide o ediție frumoasă a Festivalului de Film de la Roma”, a postat pe Instagram celebrul nutriţionist.

Frumoasa venezueleancă formează un cuplu de mai multe luni alături de Mirco Maschio, preşedintele companiei Maschio Gaspardo, care deţine o fabrică de utilaje agricole la Chişineu-Criş.


fashiondays.ro