Național Stire

Glad Varga: „Ziua Armatei Române, un prilej pentru a onora nu numai eforturile şi sacrificiile forţelor noastre armate de-a lungul istoriei, ci şi implicarea în situaţii deosebite, cum este actuala criză pandemică”

25.10.2021 ⋅ 0 comentarii

Se împlinesc 77 de ani de când Armata Română a eliberat ultima bucată de pământ românesc ocupată de forţele horthyste, în urma bătăliei de la Carei. Astfel, începând cu anul 1959, an de an, pe 25 octombrie se sărbătoreşte Ziua Armatei.
 

Deputatul liberal arădean Glad Varga a transmis cu acest prilej un mesaj în care subliniază importanţa pe care o instituţie cum este Armata o are în Statul Român.

„25 octombrie marchează Ziua Armatei Române, un prilej anual pentru a onora nu numai eforturile şi sacrificiile forţelor noastre armate de-a lungul istoriei, ci şi implicarea în situaţii deosebite, cum este actuala criză pandemică.  Siguranţa personală a fiecărui cetăţean este baza securităţii naţionale, iar personalul militar s-a dedicat întotdeauna cu devotament misiunilor naţionale şi internaţionale, pentru ca România să fie un stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

La mulţi ani tuturor militarilor!”, a scris pe Facebook Glad Varga, deputat PNL de Arad.

fashiondays.ro