Sport Stire

Dennis Man dorit de Fatih Terim la Galata

03.11.2021 ⋅ 0 comentarii

Dennis Man (23 de ani) poate fi protagonistul transferului iernii în fotbalul românesc. Impresarul său, Giovanni Becali, anunță că Fatih Terim îl vrea pe mijlocaș la Galatasaray, alături de Cicâldău și Moruțan, scrie gsp.ro.

Aflat într-o situație dificilă la Parma, unde a fost lăsat pe banca de rezerve în timele două meciuri ale italienilor, Dennis Man poate prinde un transfer în Turcia, după ce Fatih Terim îl vrea personal la Galatasaray.

„Dacă Parma ar fi avut nevoie de bani, dacă nu ar fi avut patronul atât de bogat, Man poate era deja la Istanbul. El este o soluție incredibilă pentru Galatasaray. Man în dreapta și Moruțan în spatele vârfurilor ar fi ceva extraordinar pentru Fatih Terim!

Dennis Man este o soluție și în acest moment, mai ales dacă în iarnă Parma va ști unde e în clasament și ce șanse are să repromoveze în Serie A. Fatih Terim mi-a zis că îl dorește pe Man la Galatasaray. 

Pe el nu-l interesează unde e Parma, cum e Parma în clasament, el vrea jucătorul, îl vrea pe Man! Mi-a cerut să facem transferul!”, a declarat Giovanni Becali potrivit fanatik.ro.

Intraţi AICI pentru detalii.

fashiondays.ro