Stire

Carnaval la Grădiniţa PP 2 Pecica

25.11.2021 ⋅ 0 comentarii

Cu toamna în brațe, am pornit pe cărările măturate de vânt, prin aerul mirosind a mere coapte, a nuci și gutui... spre Tărâmul Copilăriei!

Am poposit într-o clădire superbă, pe frontispiciul căreia am citit cu emfază: Grădinița P.P 2 Pecica! Aici, printre pitici, iată-i pe cei din grupa mică A, pregătiți de carnaval. Cu măști și costumații pregătite și aranjate cu drag și răbdare de educatoarele lor și de părinții implicați și devotați, personajele „au ieșit la iveală” din noianul de materiale despre toamnă.

Copiii au recitat versuri și au interpretat cântece închinate anotimpului ruginiu-auriu, care în curând ne va părăsi, lăsând loc bucuriilor iernii... Nu au lipsit nici jocurile muzicale atât de îndrăgite de copii. Am intrat cu toții în atmosfera feerică creată cu atâta îndemânare de d-nele educatoare Tatiana și Alexandra.

Obosiți de-atâta zbenguială, ne-am așezat pe covorașul fermecat și-am depănat povești de toamnă „la gura sobei”... Odihniți, am reluat magia carnavalului, așezând-ne la măsuțe și decorând dovleceii „poznași”, care au fost așezați apoi în fața grădiniței la expoziția cu genericul „Toamnă, toamnă harnică și de toate darnică". Ne-am bucurat cu toții de roadele unei munci împlinite!

Desigur, carnavalul s-a încheiat în robote de aplauze, baloane, jocuri de lumini, dulciuri și multă, multă veselie! Rămâi cu bine, toamnă bogată și frumoasă, grupa mică A se pregătește de alte activități la fel de minunate! Mulțumiri tuturor celor implicați!

fashiondays.ro